Ofereix els teus productes

El Rusc Que Diu Sí! és una iniciativa de venda directa.
Ofereix els teus productes directament a comunitats de consumidors que tens molt a prop.

Per què hauria d'oferir els meus productes als Ruscs?

 1. Fixes lliurement el preu dels productes

  Ets tu qui estableix el preu dels productes i el mínim de comanda que cal assolir per assegurar-ne l'entrega.
 2. Gestiones el teu estoc i disponibilitat de manera independent

  Passes de tenir excedents a tenir poc producte segons la temporada? Pots adaptar la selecció a cada venda.
 3. Zero pèrdues

  Els productes que entregues han estat encarregats prèviament al web.
  Per tant, només entregues el que has venut, sense excedents ni pèrdues.
 4. Els terminis de pagament són curts

  Reps una transferència bancària al cap d'entre 3 i 7 dies de la venda.
 5. Comptabilitat simplificada

  Les factures es generen automàticament al web, i els documents comptables s'arxiven indefinidament al teu espai de productor virtual.

És curiós que avui dia tothom conegui el forner o el conductor de l’autobús que ens porta a la feina, però que gairebé ningú no conegui qui produeix els aliments que consumim. El Rusc Que Diu Sí! permet a consumidors i productors conèixer-nos directament i establir un diàleg de tu a tu.

Eduard Diaz
Agricultor,
Horts Ca N’Alegria (Molins de Rei, Barcelona)

Per què hauria d'oferir els meus productes als Ruscs?

Una plataforma virtual i un equip es dediquen a ajudar-te per desenvolupar les teves vendes, millorar la teva logística i acompanyar-te en els teus projectes:

Un espai de venda personalitzada

Al web presentes, valoritzes i vens els teus productes fàcilment; els albarans i factures es generen automàticament, com altres documents financers que t'ajuden a simplificar la comptabilitat.

Un acompanyament a mida

Els Responsables de Rusc t'ajuden a definir les ofertes i a publicar-les a web. Com que saben què volen els consumidors, de seguida podràs adaptar l'oferta.

Servei d'atenció permanent

Tindràs a la teva disposició el suport tècnic i comercial de l'equip d'El Rusc Que Diu Sí!. Les seva missió és l'assistència tècnica, ajudar-te a crear l'espai de productor, garantir criteris de qualitat i la gestió dels pagaments.

Clientela assegurada

Els Responsables de Rusc s'encarreguen de captar nous consumidors i fidelitzar-los. Formar part d'un Rusc et permet accedir a una comunitat de consumidors sempre creixent.

Un aparador local

Gràcies als cartells, els fulletons informatius i els articles de premsa, el concepte de Rusc s'escampa i això fa que cada cop s'hi apuntin nous consumidors.

Una xarxa que creix cada dia

Formaràs part d'una xarxa que no para de créixer i podràs col·laborar amb altres productors com tu.

Temps per a conèixer persones que valoren els teus productes

El pagament online anticipat fa que no hi hagi transaccions financeres durant l'entrega de productes. Així, tens temps per parlar amb els consumidors sobre la teva professió, els teus productes, les seves expectatives...

image image

El Rusc Que Diu Sí! és una gran oportunitat per a l’agricultor, perquè li permet establir ell mateix el preu de la seva feina. Alhora, el consumidor té l'oportunitat de comprar menjar de més qualitat a preu més barat. A més, és totalment transparent: el consumidor coneix l'origen dels productes, la persona que hi ha al darrere i on van a parar els seus diners. Samuel Cano
Viticultor i agricultor,
Vinos Patio (Mota del Cuervo, Cuenca)

image image

Vendre els meus productes a través d'El Rusc Que Diu Sí! és un orgull, perquè puc compartir la meva experiència directament amb el consumidor. Els productors rebem un preu just pels nostres productes i el consumidor, a més de menjar sa, contribueix al desenvolupament del món rural. Luis Muñoz
Agricultor,
El Valle Ecológico (Madrid)

image image
image image

Quant costa, el servei de venda online?

En un Rusc, vens directament els teus productes als consumidors, sense intermediaris. Pagues un cost de servei que correspon al 23% del teu volum de vendes.

10%

El Responsable del Rusc

Per la seva feina de cerca de nous consumidors, gestió i organització de vendes, dinamització de la comunitat i logística durant les distribucions.

13%

El servei

A Espanya hi ha 6 persones a càrrec del projecte, però en tot Europa n'hi ha més de 100, la majoria a França, que treballen per garantir el funcionament de la xarxa millorant la plataforma web i oferint suport tècnic, comercial i de comunicació.

El valor que El Rusc Que Diu Sí! dóna als productes locals i artesanals i el contacte directe entre productor i consumidor són vitals perquè incentiven el creixement de l'economia local, i això fa que es revaloritzi el territori.

Oriol Lázaro
Elaborador de pa,
El Forn de Ca L’Antich (Figaró, Barcelona)

Quines condicions he de complir per poder oferir els meus productes?

 1. Ser agricultor, ramader, elaborador o artesà
 2. Produir localment
 3. Assistir a les distribucions per entregar els productes
 1. Ser transparent amb el Responsable de Rusc i els consumidors
 2. Respectar els valors d'El Rusc Que Diu Sí! i signar el manifest de qualitat de la xarxa