Després de cursar estudis superiors en agronomia i ciència alimentaria, dos joves germans (Meritxell i Jesús) emprenem la creació de Làctics Portella, una empresa arrelada al territori.
El nom de l’empresa sorgeix de la casualitat: Portella és tant un pas de muntanya ubicat al municipi de Vandellòs (zona d’origen de la nostra família materna); com la casa pairal de la nostra família paterna, procedent del Pirineu Aragonès.
L’artesania alimentària és el nostre compromís. El nostre objectiu és aconseguir un producte de màxima qualitat, cuidant cada detall.
A Làctics Portella treballem exclusivament amb llet de cabra Florida, raça autòctona nacional. El nostre proveïdor és un jove ramader amb el qual compartim, no només la formació universitària, sinó la vinculació al territori de Tarragona. La seva explotació ramadera està situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, a tan sols 38 km del nostre obrador. Les cabres reben una alimentació equilibrada i són criades respectant escrupolosament la normativa actual en matèria de sanitat i benestar animal.
El fet de treballar amb una matèria primera que compleix totes les garanties sanitàries ens permet elaborar els nostres formatges amb llet crua.
I use my own premise
Leche cruda de cabra
My ingredients come from a local farmer
I use local products (-150 km), I use handmade ingredients
Secondary ingredients : no especificado
Origin of secondary ingredients : no especificado
Features of secondary products : no especificado
Other ingredients : no especificado
Origin of other ingredients : no especificado
Features of the other ingredients : no especificado
Nuestros quesos tienen un proceso de elaboración 100% artesano, no trabajamos con terceros por lo cual nadie mas influye en el producto final. Nuestros quesos están hechos con leche cruda de cabra.