¡La Colmena Que Dice Sí!
Los productos de

Làctics Casa Portella

Quesero/a, Vandellos
Meritxell Mora Gil
Làctics Casa Portella nace de la mano de Meritxell Mora Gil en 2019. Su finca/granja/obrador se encuentra en Vandellos, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Després de cursar estudis superiors en agronomia i ciència alimentaria, dos joves germans (Meritxell i Jesús) emprenem la creació de Làctics Portella, una empresa arrelada al territori.
El nom de l’empresa sorgeix de la casualitat: Portella és tant un pas de muntanya ubicat al municipi de Vandellòs (zona d’origen de la nostra família materna); com la casa pairal de la nostra família paterna, procedent del Pirineu Aragonès.

L’artesania alimentària és el nostre compromís. El nostre objectiu és aconseguir un producte de màxima qualitat, cuidant cada detall.
A Làctics Portella treballem exclusivament amb llet de cabra Florida, raça autòctona nacional. El nostre proveïdor és un jove ramader amb el qual compartim, no només la formació universitària, sinó la vinculació al territori de Tarragona. La seva explotació ramadera està situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, a tan sols 38 km del nostre obrador. Les cabres reben una alimentació equilibrada i són criades respectant escrupolosament la normativa actual en matèria de sanitat i benestar animal.
El fet de treballar amb una matèria primera que compleix totes les garanties sanitàries ens permet elaborar els nostres formatges amb llet crua.

Dirección
C/La Portella, 2
43891 Vandellos
2019
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Làctics Casa Portella

Taller

Dispone de taller propio

Ingrediente base

Leche cruda de cabra

Viene de un agricultor local

Productos locales (- 250 km), proviene de producción artesanal

Ingredientes secundarios

Ingredientes secundarios: no especificado

Procedencia de los ingredientes secundarios: no especificado

Características de los productos secundarios: no especificado

Otros ingredientes

Otros ingredientes: no especificado

Procedencia del resto de ingredientes: no especificado

Características de los otros ingredientes: no especificado

Comentario

Nuestros quesos tienen un proceso de elaboración 100% artesano, no trabajamos con terceros por lo cual nadie mas influye en el producto final. Nuestros quesos están hechos con leche cruda de cabra.

El Productor proporciona esta información a título declarativo.