Los productos de

La Xiquella de la Vall d'en Bas

Quesero/a, Sant Esteve d'en Bas
Oriol Rizo
La Xiquella de la Vall d'en Bas nace de la mano de Oriol Rizo en 2015. Su finca/granja/obrador se encuentra en Sant Esteve d'en Bas, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Elaborem formatges madurats a base de llet crua de vaca i ovella de manera totalment artesanal.
Des del nostre petit obrador a la Vall d’en Bas intentem viure i treballar de manera sostenible respectant la natura i l’entorn que ens envolta.
Us oferim la possibilitat d’allotjar-vos a casa nostra perquè pugueu gaudir plenament tant dels formatges com del magnífic entorn rural de la Vall d’en Bas i la Garrotxa.

Dirección
Veïnat Vilallonga Mas El Xiquillo
17176 Sant Esteve d'en Bas
2015
año de inicio de la actividad
1
empleado a jornada completa

Las actividades y prácticas de La Xiquella de la Vall d'en Bas

Taller

Dispone de taller propio

Ingrediente base

Llet crua

Viene de un agricultor local

Ecológico, provienen del circuito convencional, Productos locales (- 250 km)

Ingredientes secundarios

Quall, ferments, sal

Viene de un proveedor nacional

Provienen del circuito convencional

Otros ingredientes

Otros ingredientes: no especificado

Procedencia del resto de ingredientes: no especificado

Características de los otros ingredientes: no especificado

El Productor proporciona esta información a título declarativo.