Cuinem receptes tradicionals de manera artesanal, utilitzant els millors ingredients de la nostra terra.
Congelem els productes just acabats de sortir dels fogons, perquè conservin totes les seves qualitats sense haver d'utilitzar cap tipus de conservant. La congelació és el mètode de conservació d'aliments més natural i més antic a la vegada.
Canelons, lasanyes, croquetes, trinxat de la Cerdanya, pit de pollastre arrebossat, ... etc.
Dispone de taller propio
Vegetals
Viene de un proveedor nacional, viene de un agricultor local
Productos locales (- 250 km), denominación de origen, proviene de producción artesanal
Pasta
Viene de un proveedor de la UE, viene de un proveedor nacional, viene de un agricultor local
Productos locales (- 250 km), denominación de origen, proviene de producción artesanal
Carn
Viene de un proveedor nacional, viene de un agricultor local
Denominación de origen, proviene de producción artesanal
Canelons de l'àvia, d'espinacs, de bolets, i de peix i marisc, lasanyes de verdures i bolonyesa, pit de pollastre arrebossat, bacallà amb tomata, mandonguilles amb tomata, Croquetes pe bacallà, pernil, pollastre, bullit, llegums, arrossos i verdures (trinxat, escalivada, musaka, albergínies farcides), macarrons, galtes confitades de porc i de vedella ... són alguns dels nostres productes.