Aubagueta va començar fa més de deu anys com una explotació ramadera familiar. Actualment tenim un ramat de 300 cabres que ens ofereixen una excel·lent llet.
Gràcies això ens dediquem a la elaboració artesana, amb llet 100% de les nostres cabres, de formatges ecològics de gran qualitat amb certificació CCPAE.
Estem situats a Biosca, al nord de la Segarra, a la casa Aubagueta.
Formatgeria ecològica de llet de cabra de raça murciano granadina.
Els formatges s'elaboren exclusivament amb la llet del nostre propi ramat, el qual està majoritàriament pasturant pels camps que ens envolten.
Dispone de taller propio
Llet de cabra ecològica
Lo produzco yo
Ecológico, proviene de producción artesanal, denominación de origen
Clorur calci, quall, ferments lactics, sal.
Viene de un agricultor local
Provienen del circuito convencional
Otros ingredientes: no especificado
Procedencia del resto de ingredientes: no especificado
Características de los otros ingredientes: no especificado