Los productos de

Forn de Fonollosa

Panadero/a Pastelero/a, Fonollosa
Èrica Ricart
Forn de Fonollosa nace de la mano de Èrica Ricart en 2013. Su finca/granja/obrador se encuentra en Fonollosa, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Al nostre forn treballem de forma artesanal i tradicional. Elaborem tots els nostres productes amb ingredients ecològics i de proximitat i els couem al forn de llenya. Podeu fer-nos una visita i conèixer com treballem.

Dirección
Plaça Major, 2
08259 Fonollosa
2013
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Forn de Fonollosa

Harinas

Viene de un agricultor local, viene de un proveedor nacional

Harinas procedentes de variedades antiguas, harinas ecológicas, harinas especiales

Otros ingredientes

Los otros ingredientes utilizados son: sal, oli d'oliva, sucre, xocolata, llavors

Ingredientes provenientes de un agricultor local, ingredientes provenientes de un proveedor local

Ingredientes ecológicos, denominación de origen, Ingredientes locales (- 250 km), proviene del comercio justo, proviene de producción artesanal

Fermentación

Proceso de prefermentación, levadura de panadería

Horno

Horno de leña

Comentario

Farines: Agricultor local i alguna de proveïdor nacional. Ecològiques i procedents de varietats antigues. Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: oli oliva, llavors, sucre de canya, sal. En la rebosteria: ous ecològics locals, mantega i xocolata de l'UE i sucre de canya és d'un proveïdor de fora de l'UE.

El Productor proporciona esta información a título declarativo.