Los productos de

Mas Tres Puig

Hortelano/a, Rabos d'emporda
Mas Tres Puig Marta I Àlex
Mas Tres Puig nace de la mano de Mas Tres Puig Marta I Àlex en 2011. Su finca/granja/obrador se encuentra en Rabos d'emporda, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Mas Tres Puig és un projecte famíliar que neix el 2011 a Rabós d'Empordà amb l'Àlex i la Marta (i tot un seguit d'animals més que ens acompanyen). La finca que gestionem consta de 17 hect (1 hect horta la resta bosc i pastures)
Ens dediquem a la producció, venta i difusió de l'agroecologia. Ho fem a través de la finca on vivim;la nostra producció i venta directa de verdures, fruita i altres productes;
I la gestió del nostre terreny d'acampada per poder oferir a tota persona interessada la possibilitat d'aprendre, interactuar i sobretot participar del medi rural.

Cuidem i estimem la terra, sense aplicar cap tipus de producte químic; li dediquem el nostre temps i el nostre esforç diari perquè creiem en un canvi respectuós i sostenible de l'entorn i les persones. És el nostre present i el nostre futur.

Dirección
carretera coll de Banyuls s/n
17754 Rabos d'emporda
2011
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Mas Tres Puig

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.