Los productos de

TRESORS DEL CADÍ

Horticultor/a, La Seu d'Urgell
David Masferrer Rodellas
TRESORS DEL CADÍ nace de la mano de David Masferrer Rodellas en 2016. Su finca/granja/obrador se encuentra en La Seu d'Urgell, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Tresors del Cadí és una explotació d'agricultura ecològica amb certificat CCPAE situada a Ansovell, als peus de la serra del Cadí, a 1400 mts. d'altitud.
Ens dediquem al cultiu de l'All, la Patata i la Ceba en règim de secà i ecològic. Ho fem així perquè la climatologia del lloc i les necessitats dels cultius ens ho permeten, però també perquè creiem que aquest tipus d'hortalisses regades en excés acaben essent menys gustoses.
D'entrada és un projecte que he engegat jo sol amb la col·laboració de la meva companya i altres amics, però amb la voluntat de fer-lo créixer i permetre-hi sumar més persones.
Només fem venda directa o en circuit curt, perquè creiem que ara mateix és l'única sortida pels agricultors.
Disposem de productes a partir de juliol, que comencem a tenir All. A l'agost ja cullim les primeres Cebes i al setembre les primeres Patates.
Normalment podem servir aquests productes fins al gener o febrer.

Dirección
Les Eres, 9 2n
25700 La Seu d'Urgell
2016
año de inicio de la actividad
1
empleado a jornada completa

Las actividades y prácticas de TRESORS DEL CADÍ

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.