Los productos de

L'OLIVATERIA

Elaborador/a de conservas, Almudaina
Alejandro Iris Redondo Gonzalez
L'OLIVATERIA nace de la mano de Alejandro Iris Redondo Gonzalez en 2013. Su finca/granja/obrador se encuentra en Almudaina, en Comunidad Valenciana.

Su finca/granja/obrador

L'olivateria es dedica a l'elaboració ecològica d'olives adobades i vegetals envinagrats. Utilitzem ingredients de la màxima qualitat que confereixen a les nostres receptes un caràcter únic en la boca dels nostres clients.
Oferim productes que ens fan estar sans i ben alimentats. Açò ho aconseguim mitjançant la fusió de tres components: ús d'ingredients ecològics de màxima qualitat, enfocament artesano-natural i experiència en el sector.
Salut i plaer pel bon menjar són les dues vessants que intentem fusionar.
El nostre projecte també contempla el treball de manera ecològica de camps d'oliveres, ametlers i fruiters (cirerers i bresquilleres).
Volem caminar per la senda de la sobirania alimentària, és per això que treballem des de les tres vessants: llauradors-elaboradors-venedors.

Dirección
6 SANT BERTOMEU
03827 Almudaina
2013
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de L'OLIVATERIA

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.