Los productos de

Kombutxa Mūn Ferments

Cervecero/a, Mataro
Jordi Dalmau Silla
Kombutxa Mūn Ferments nace de la mano de Jordi Dalmau Silla en 2015. Su finca/granja/obrador se encuentra en Mataro, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Mūn Ferments és una petita empresa artesanal dedicada a l'elaboració de productes fermentats. El primer que hem tret al mercat és el te kombutxa. Una beguda, amb orígens mil·lenaris, que elaborem fent fermentar te al que afegim una colònia simbiòtica de llevats i bacteris. El resultat es un beuratge altament probiòtic i amb nombrosos beneficis de la salut.

Dirección
Riera Figuera Major, 39 local 2
08304 Mataro
2015
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Kombutxa Mūn Ferments

Taller

Dispone de taller propio

Ingrediente base

Te verd

Viene de un proveedor de fuera de la UE

Proviene de producción artesanal

Ingredientes secundarios

Alfàbrega

Viene de un agricultor local

Ecológico

Otros ingredientes

Sucs de fruites

Viene de un proveedor nacional

Ecológico

El Productor proporciona esta información a título declarativo.