Els productes de

La Patte Jeanjean

Productor/a de cereals, Elaborador/a de pasta artesana, Valframbert
Pierre Jeanjean
La Patte Jeanjean neix de la mà de Pierre Jeanjean el 2013. La seva granja/finca/obrador es troba a Valframbert, a Basse-Normandie.

La seva granja/finca/taller

"Le goût du terroir, l'originalité en plus !"
La Patte Jeanjean valorise les céréales bio cultivées dans le Perche, pour vous proposer:
- des pâtes artisanales (au froment, à l'épeautre, au sarrasin et au petit épeautre)
- des légumes secs (lentilles, pois cassés et quinoa)
- du chanvre (huile, graines et farine)
- des céréales (boulgour, semoule)
- des farines (blé ancien, épeautre, sarrasin)

Adreça
8 rue François Arago
61250 Valframbert
2013
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de La Patte Jeanjean

Conreus

Nombre d'espècies conreades l'any: no especificat

Conreu en un camp a l'aire lliure

Cures

Cura dels conreus: no especificat

Plantes i llavors

Ve d'un agricultor local

Llavors ecològiques, llavors de pagès

Transformació i elaboració

Transformació al meu taller

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Ingredients ecològics

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.