Els productes de

EBIOPI

Forner/a o pastisser/a, Crespian
Gaëtan Orio
EBIOPI neix de la mà de Gaëtan Orio el 2023. La seva granja/finca/obrador es troba a Crespian, a Languedoc-Roussillon.

La seva granja/finca/taller

Nous produisons dans notre fournil de Crespian une large gamme de pains et viennoiseries bio, issus de farine locales.
Notre activité principale se situe sur les marchés de Quissac, le mercredi, Nîmes Jean Jaurès, le vendredi, et Sommières, le samedi.
Notre magasin de Crespian est ouvert du mardi au vendredi de 17h à 20h.

Adreça
988 RD 6110
30260 Crespian
2023
any d'inici de l'activitat
6
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de EBIOPI

Farines

Ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local

Farines ecològiques, farines procedents de varietats antigues

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: beurre ; lait ; oeufs ; graines ; noix

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE

Ingredients ecològics

Fermentació

Llevat natural

Forn

Forn de gas

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.