Els productes de

Naturbackstube Kreis

Forner/a o pastisser/a, Dortmund
Stefan Mühlenbäumer
Naturbackstube Kreis neix de la mà de Stefan Mühlenbäumer el 1951. La seva granja/finca/obrador es troba a Dortmund, a Nordrhein-Westfalen.

La seva granja/finca/taller

Wir sind eine kleine feine Bio-Bäckerei aus dem Dortmunder Süden. Alle Brote und Brötchen stellen wir nach unsern eigenen Rezepturen her. Unsere Mehle beziehen wir direkt von unseren Landwirten aus Witten und Waltrop. Besonderen Wert legen wir auf eine lange Teigführung und unsere Sauerteige.

Adreça
Hagener Straße 357
44229 Dortmund
1951
any d'inici de l'activitat
10
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Naturbackstube Kreis

Farines

Ve d'un agricultor local

Farines ecològiques

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Saaten, Salz, Zucker, Melassenhefe, Milch, Eier, Nüsse, Schokolade, Butter

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un proveïdor de fora de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE, ingredients provinents d'un agricultor local

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), prové del comerç just

Fermentació

Llevat natural, llevat en pols, llevat de forner, procés de prefermentació

Forn

Forn de gas

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.