Els productes de

Ferme Lou Belot

Vaquer/a, Formatger, Antin
Julia Bongarzone
Ferme Lou Belot neix de la mà de Julia Bongarzone el 2022. La seva granja/finca/obrador es troba a Antin, a Midi-Pyrénées.

La seva granja/finca/taller

Exploitation laitière familiale implantée sur ANTIN, reprise par le fils LUDOVIC avec sa compagne JULIA en 2022 pour maintenir et faire perdurer ce beau métier d'éleveur de vaches laitières dans les Hautes Pyrenées. En 2023, ils construisent une fromagerie sur OSSUN afin de mieux valoriser le lait produit en le transformant en divers produits laitiers fermiers. Ainsi sont fabriqués des fromages à pâte molle type camembert, ainsi que des fromages frais aux divers formats : buchettes, briquettes, palets, et pyramides. Ils proposent également de la faisselle et du fromage blanc et une gamme de riz aux lait aux divers arômes (vanille, cannelle, laurier sauce, caramel).
Cette installation contribue à maintenir localement un choix de produits fermiers aux consommateurs.

A VOS PAPILLES !!!

Adreça
38 chaussée d'Antin
65220 Antin
2022
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Ferme Lou Belot

Mascotes

40 animals

Montbéliardes

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals, utilització de vitamines i complements alimentaris, alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques)

D'un proveïdor de la UE, el produeixo jo

L'alimentació conté aliments modificats genèticament

Cures

Només en cas de malaltia

Cures a base d'antibiòtics, vacunació, cures amb olis essencials, cures homeopàtiques

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: presure et ferment

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Denominació d'origen

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.