Els productes de

Victouron

Pagès/a, Saint-Victor
David Victouron
Victouron neix de la mà de David Victouron el 2010. La seva granja/finca/obrador es troba a Saint-Victor, a Rhône-Alpes.

La seva granja/finca/taller

GAEC familial composé de 4 associés: André, Véronique, Bernard et David.

Polyculture-élevage:

- 65 vaches laitières,
- 4 poulaillers "label rouge",
- 4ha de cerisiers,
- 2ha de pruniers,
- 1,5ha de vignes en vin de pays,

4ha de pommes de terres de différentes variétés vendues:

- sous forme de filets de 2,5kg ou 5Kg,
- en sachets de chips artisanales (nature, aux herbes de Provence ou au piment d'Espelette).

Adreça
Roizet
07410 Saint-Victor
2010
any d'inici de l'activitat
4
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Victouron

Conreus

6 espècies cultivades l'any

Conreu en un camp a l'aire lliure

Cures

Ús de fertilitzats ecològics (adobs, fems)

Plantes i llavors

Ve d'un proveïdor nacional

Llavors convencionals

Transformació i elaboració

Transformació mitjançant contractista

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: sel, herbes de Provence, piment d'Espelette

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Prové dels circuits convencionals

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.