Els productes de

CERERE L'Atelier del Pane

Forner/a o pastisser/a, Canonica
Francesca Nuzzi
CERERE L'Atelier del Pane neix de la mà de Francesca Nuzzi el 2021. La seva granja/finca/obrador es troba a Canonica, a Lombardia.

La seva granja/finca/taller

Un vero Atelier del Pane nella suggestiva alberata storica di Canonica a Triuggio.
Dal forno solo miscele di farine ritrovate, formazione e tanta passione.
Siamo la miglior Bakery d'Italia del 2023 per la guida Pane e Panettieri d'Italia di Gambero Rosso.
cererecanonica.it

Adreça
Emanuele Filiberto, 4
20844 Canonica
2021
any d'inici de l'activitat
4
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de CERERE L'Atelier del Pane

Farines

Ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local

Farines ecològiques, farines procedents de varietats antigues

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: frutta, verdura, prodotti per la pasticceria, formaggi, salumi.

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un agricultor local

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Fermentació

Llevat natural

Forn

Forn elèctric

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.