Els productes de

Atelier 34 Zero

Cultivador/a de bolets, Jette
Wlodzimierz Majewski
Atelier 34 Zero neix de la mà de Wlodzimierz Majewski el 1979. La seva granja/finca/obrador es troba a Jette, a Région Bruxelles-Capitale.

La seva granja/finca/taller

L'Atelier 34 Zero produit des conserves de légumes en saumure et des champignons frais, secs et marinés.
Nous avons des salades de tomates, salades de courgettes et concombres en saumure. Ils sont aromatisés avec des herbes de notre jardin et sont conditionnés dans des bocaux hermétiques en verre.
Nous cueillons nos champignons dans les forêts ardennaises et les faisons sécher ou mariner dans notre atelier. Ils sont aromatisés avec des herbes de notre jardin et sont conditionnés dans des bocaux hermétiques en verre.

Adreça
Drève de Rivieren 334
1090 Jette
1979
any d'inici de l'activitat
5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Atelier 34 Zero

Conreus

2 espècies cultivades l'any

Conreu al bosc

Cures

Cura dels conreus: no especificat

Plantes i llavors

El produeixo jo

Llavors no tractades

Transformació i elaboració

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Herbes aromatiques

Ingredients de producció propia

Ingredients locals (- 250 km), Ingredients ecològics, prové d'una producció artesanal

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.