Els productes de

GAEC des Châtaigniers

Vaquer/a, Pélussin
Séverine Rivory
GAEC des Châtaigniers neix de la mà de Séverine Rivory el 1993. La seva granja/finca/obrador es troba a Pélussin, a Rhône-Alpes.

La seva granja/finca/taller

Notre ferme familiale est conduite en Agriculture Biologique depuis 1967.
Mon mari Dominique et moi Séverine travaillons en couple, aidés par un salarié à mi-temps.
Notre troupeau compte 90 têtes dont 45 sont des vaches laitières.
La transformation d'une partie de notre production laitière s'effectue sur place, le reste étant vendu à la coopérative indépendante Biolait.

Adreça
5, La Guintranie
42410 Pélussin
1993
any d'inici de l'activitat
2.5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de GAEC des Châtaigniers

Mascotes

90 animals

Montbéliarde

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals

El produeixo jo

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Cures preventives sistemàtiques

Cures homeopàtiques, cures amb olis essencials

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Ferments, présure, confitures

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Ingredients ecològics

Comentari

Notre fromagerie a été construite en 2013 et nous transformons tous les jours une partie de notre lait en différents produits: fromages, blancs, sec, lait, yaourts, tome daubée...

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.