Els productes de

Kombuco GmbH

Elaborador de begudes, Hohenschäftlarn
Andreas Reiser
Kombuco GmbH neix de la mà de Andreas Reiser el 2018. La seva granja/finca/obrador es troba a Hohenschäftlarn, a Bayern.

La seva granja/finca/taller

Kombuco ist ein Familienunternehmen mit dem Ziel richtig guten, echten und unpasteurisierten Kombucha zu brauen. Das machen wir seit Anfang 2020 in einer stillgelegten Metzgerei im Münchner Süden.

Kombucha ist fermentierter Tee und Bestandteil der klassischen Volksmedizin, den wir neu beleben. Gut und gesund kann auch richtig gut schmecken ist die Devise.

Adreça
Unterdorf 12
82069 Hohenschäftlarn
2018
any d'inici de l'activitat
5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Kombuco GmbH

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Tee, Wasser und ein bisserl Zucker

Ve d'un proveïdor nacional

Ecològic, Productes locals (- 250 km), denominació d'origen, prové del comerç just, prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Ingredients secundaris: no especificat

Ve d'un proveïdor nacional

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Ve d'un proveïdor nacional

Ecològic, Productes locals (- 250 km), denominació d'origen

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.