Els productes de

BioCocina Soluna

Pastisser/a, Plats preparats, Talavera de la Reina
Juan Antonio Oliva
BioCocina Soluna neix de la mà de Juan Antonio Oliva el 2019. La seva granja/finca/obrador es troba a Talavera de la Reina, a Castilla-La Mancha.

La seva granja/finca/taller

BioCocina Soluna nace con el objetivo de crear y explorar sobre una alimentación sana, equilibrada, de temporada y con productos biológicos y orgánicos de proximidad.

También fundamentamos nuestros menús con la premisa del libre de gluten y apto para todxs. Conoce nuestra línea de repostería para endulzar tu día y tus fechas señaladas.

Con bases en la cocina macrobiótica, vegetariana, vegana, ayurvedica, biodinámnica... creamos platos, menús y postres desde el I+D+i de nuestro equipo de trabajo.

¡Que aproveche!

Adreça
Calera, 48
45600 Talavera de la Reina
2019
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de BioCocina Soluna

Farines

Ve d'un proveïdor nacional

Farines ecològiques, preparat de barreja de farines

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Bebidas vegetales, kéfir, huevos, frutos secos pasas, fruta, azúcar integral...

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), denominació d'origen

Fermentació

Llevat de forner, llevat en pols

Forn

Forn elèctric

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.