Els productes de

La Ferme du Cairn

Ramader/a de xais, Campan
Virginie Lay
La Ferme du Cairn neix de la mà de Virginie Lay el 2019. La seva granja/finca/obrador es troba a Campan, a Midi-Pyrénées.

La seva granja/finca/taller

La ferme du Cairn est une ferme familiale qui élève des agneaux de race Tarasconnaise sur Campan au fil des saisons et des ressources naturelles de nos belles Pyrénées. L’été, les brebis sont conduites en estive à 2400m d’altitude où elles pacagent en liberté à la montagne. Nous allons leur rendre visite chaque semaine. Au printemps et en automne elles consomment l’herbe des prés de l’exploitation puis en hiver le foin et le regain (2ème coupe) produit au cours de l’été, complémenté par des céréales.
Nous vous proposons de la viande d’agneau de qualité en vente directe du producteur à votre assiette ! Goutez le territoire et découvrez l’agriculture de montagne!

Adreça
Chemin de Lapeyrère, Rimoula
65710 Campan
2019
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de La Ferme du Cairn

Mascotes

200 animals

Brebis Tarasconnaises

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals, alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques)

Ve d'un agricultor local, el produeixo jo, d'un productor nacional

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Aplico un tractament preventiu durant els períodes de risc

Vacunació

Transformació i ingredients secundaris

Lloc de transformació: no especificat

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.