Els productes de

GAEC du PAIN de SUCRE

Ramader/a de vedells, Agincourt
Pierre-marc, Etienne & Marc Drouville
GAEC du PAIN de SUCRE neix de la mà de Pierre-marc, Etienne & Marc Drouville el 1983. La seva granja/finca/obrador es troba a Agincourt, a Lorraine.

La seva granja/finca/taller

Le Gaec du Pain de Sucre est une exploitation de polyculture - élevage en Agriculture Biologique et certifiée HVE (Haute Valeur Environnementale).
Etienne, Marc et Pierre-Marc Drouville gèrent l'exploitation située à Agincourt à 10 minutes de Nancy.
Le cheptel est composé d'un troupeau de vaches Charolaises et Angus ainsi que d'une troupe de moutons. Nos animaux sont nourris exclusivement de fourrages produits sur la ferme : prairies, luzerne riche en oméga 3, céréales.
Nous vous proposons :
- des steaks hachés de bœuf " façon bouchère" surgelés. Élaborés avec toutes les pièces de bœuf, nos steaks vous garantissent saveur, goût et tendreté.

Adreça
7, rue Jules Rougieux
54770 Agincourt
1983
any d'inici de l'activitat
4
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de GAEC du PAIN de SUCRE

Mascotes

300 animals

Charolaises

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals

El produeixo jo

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Aplico un tractament preventiu durant els períodes de risc, només en cas de malaltia

Vacunació

Transformació i ingredients secundaris

Transformació mitjançant contractista

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: aucun

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.