Els productes de

Moutarde Cathare

Moliner/a, Castelnaudary
Durand Ghislain
Moutarde Cathare neix de la mà de Durand Ghislain el 2019. La seva granja/finca/obrador es troba a Castelnaudary, a Languedoc-Roussillon.

La seva granja/finca/taller

Ghislain Durand, fondateur de la Moutarde Cathare est un ancien Chef de cuisine, apprenti de la Brasserie du Nord de M. Paul Bocuse.
On a fabriqué pendant 250 ans de la moutarde à Castelnaudary
J’ai relancé la production de graines, la fabrication d’un moulin en granit
Les graines sont Audoises, le vin et le vinaigre sont Occitans, et le sel vient de Gruissan.

Adreça
287 avenue Jean Fourastié
11400 Castelnaudary
2019
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Moutarde Cathare

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Graine de moutarde, vin, vinaigre de vin, eau et sel

Ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Ingredients secundaris: no especificat

Procedència dels ingredients secundaris: no especificat

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

Comentari

Fabrication au moulin en granit de moutarde artisanale à base de produits locaux.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.