Els productes de

GAEC OGIER

Criador/a de cargols, Condrieu
Claire Ogier
GAEC OGIER neix de la mà de Claire Ogier el 2001. La seva granja/finca/obrador es troba a Condrieu, a Rhône-Alpes.

La seva granja/finca/taller

L'exploitation de Claire et Lionel OGIER est située sur les hauteurs de Condrieu, dans le Parc du Pilat.

Nous avons deux élevages et transformons dans notre atelier :

310 000 escargots – de la reproduction jusqu'à la transformation (coquilles, croquilles, feuilletés et verrines)

Viande bovine de Blonde d'Aquitaine : Tous les animaux que l'on élève, sont nés sur notre ferme et exclusivement nourris par des fourrages et des céréales produites sur l'exploitation.

Adreça
5 Chemin de Corbery
69420 Condrieu
2001
any d'inici de l'activitat
4
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de GAEC OGIER

Mascotes

310000 animals

Helix Aspersa Maxima

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques)

D'un productor nacional

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Freqüència de cura dels animals: no especificat

Tipus de cures: no especificat

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: beurre, persil, ail, echalottes...

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Prové dels circuits convencionals, Ingredients locals (- 250 km)

Comentari

Nous avons la particularité de faire naître nos escargots. Nous les élevons durant 5 mois et les cuisinons toute l'année puisque nous avons notre propre laboratoire.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.