Els productes de

Ferme Ekoto

Ramader/a de porcs, Vinicultor/a, Lasseube
Alexandra Kalna
Ferme Ekoto neix de la mà de Alexandra Kalna el 2011. La seva granja/finca/obrador es troba a Lasseube, a Aquitaine.

La seva granja/finca/taller

Je me suis installée en tant que Jeune Agricultrice en 2011, sur un domaine de 20ha situé sur les coteaux de Lasseube, dans le Béarn. Nous cultivons des vignes (Jurançon petit manseng) en agriculture biologique. Nous avons appelé notre domaine "Ekoto" pour célébrer nos 3 fils: Emil, Kosma et Thomas.
Depuis 2020, nous avons lancé un atelier porcs noirs gascons élevés en plein air. Les animaux vivent dans un grand parc de plusieurs ha de foret de chênes, hêtres et châtaigniers. Leur viande est excellente, juteuse et tendre. En plus de la viande fraiche, nous proposons salaisons et diverses conserves.

Adreça
1440 chemin du Haut d'Aubertin
64290 Lasseube
2011
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Ferme Ekoto

Mascotes

60 animals

Noir gascon

Mètodes de cria

Els animals no neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques), alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals

D'un productor nacional, ve d'un agricultor local

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Només en cas de malaltia

Tipus de cures: no especificat

Transformació i ingredients secundaris

Transformació mitjançant contractista

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.