Els productes de

BURRO E SALVIA

Elaborador/a de pasta artesana, Milano
Stefania Pazzi
BURRO E SALVIA neix de la mà de Stefania Pazzi el 2017. La seva granja/finca/obrador es troba a Milano, a Lombardia.

La seva granja/finca/taller

Un laboratorio artigianale di pasta fresca e ripiena che nasce dall'amore per l'incontro di sfoglia e ripieno e dalla ricerca delle migliori materie prime. Pasta fresca all'uovo con ripieni di stagione, di verdure e di carne. E non solo... passatelli, lasagne, gnocchi alla romana, polpette vegetariane e di carne e altri sfiziosi piatti. Tutto fatto con l'amore che ci metteva la nonna. Tutto fresco.

Adreça
viale romagna 14
20133 Milano
2017
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de BURRO E SALVIA

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Uova e farina

Ve d'un proveïdor nacional

Prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Verdure di stagione

Ve d'un proveïdor nacional

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.