Els productes de

Eifel Rindfleisch

Vaquer/a, Monschau
Philipp Werker, Monika Und Josef Thomas
Eifel Rindfleisch neix de la mà de Philipp Werker, Monika Und Josef Thomas el 1956. La seva granja/finca/obrador es troba a Monschau, a Nordrhein-Westfalen.

La seva granja/finca/taller

Unser Betrieb befindet sich in der Eifel bei Monschau am Rande des hohen Venn auf 550müNN.

Es ist ein reiner Grünlandbetrieb, die Kühe und Rinder stehen im Sommer auf der Weide und im Winter im Laufstall.

Die Kälber werden von einer Ammenkuh aufgezogen. Im Sommer werden die Tiere hauptsächlich mit frischem Gras und im Winter mit Heu und Silage gefüttert.

Adreça
Hoscheit 5
52156 Monschau
1956
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Eifel Rindfleisch

Mascotes

160 animals

Zwei Nutzungsrassen Fleckvieh, Rotbunt, Braunvieh

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base de cereals, alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques), utilització de vitamines i complements alimentaris

D'un productor nacional, ve d'un agricultor local, el produeixo jo, d'un proveïdor de la UE

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Només en cas de malaltia

Tipus de cures: no especificat

Transformació i ingredients secundaris

Transformació mitjançant contractista

Altres ingredients: no especificat

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients de producció propia

Denominació d'origen, prové d'una producció artesanal, prové dels circuits convencionals

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.