Els productes de

Làctics Casa Portella

Formatger, Vandellos
Meritxell Mora Gil
Làctics Casa Portella neix de la mà de Meritxell Mora Gil el 2019. La seva granja/finca/obrador es troba a Vandellos, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Després de cursar estudis superiors en agronomia i ciència alimentaria, dos joves germans (Meritxell i Jesús) emprenem la creació de Làctics Portella, una empresa arrelada al territori.
El nom de l’empresa sorgeix de la casualitat: Portella és tant un pas de muntanya ubicat al municipi de Vandellòs (zona d’origen de la nostra família materna); com la casa pairal de la nostra família paterna, procedent del Pirineu Aragonès.

L’artesania alimentària és el nostre compromís. El nostre objectiu és aconseguir un producte de màxima qualitat, cuidant cada detall.
A Làctics Portella treballem exclusivament amb llet de cabra Florida, raça autòctona nacional. El nostre proveïdor és un jove ramader amb el qual compartim, no només la formació universitària, sinó la vinculació al territori de Tarragona. La seva explotació ramadera està situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, a tan sols 38 km del nostre obrador. Les cabres reben una alimentació equilibrada i són criades respectant escrupolosament la normativa actual en matèria de sanitat i benestar animal.
El fet de treballar amb una matèria primera que compleix totes les garanties sanitàries ens permet elaborar els nostres formatges amb llet crua.

Adreça
C/La Portella, 2
43891 Vandellos
2019
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Làctics Casa Portella

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Leche cruda de cabra

Ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Ingredients secundaris: no especificat

Procedència dels ingredients secundaris: no especificat

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

Comentari

Nuestros quesos tienen un proceso de elaboración 100% artesano, no trabajamos con terceros por lo cual nadie mas influye en el producto final. Nuestros quesos están hechos con leche cruda de cabra.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.