Som una empresa familiar fundada l’any 1992 que inicialment es dedicava a la producció frutícola a la comarca del Segrià.
L’any 2012 vam iniciar l’apassionant camí de les microalgues. Amb ganes d’innovar i concebre una nova forma de produir menjar més eficient i sostenible.
Meravellats per les propietats nutricionals de l’espirulina, però alhora també per el gran impacte que pot tenir en l’economia deixar de menjar tanta proteïna d’origen animal i començar a obtenir-la d’una forma més sostenible per les persones i per al planeta.
Amb la convicció que una nova forma de produir menjar sense externalitzar costos cap al medi ambient i amb un impacte positiu en la salut és possible.
L’any 2019 hem creat la granja Espirulina.BIO amb un doble objectiu:
- Produir una espirulina artesana d’alta qualitat.
- Investigar, desenvolupar i transmetre noves formes que simplifiquin i millorin els sistemes de cultiu de la microalga espirulina.
La granja compta amb 200m² de superfície de cultiu i un espai de 40m² d’obrador pel processat de l’espirulina, al costat d’un petit espai de venta al públic.
És una granja que compta amb tecnologia adaptada per fer el seguiment dels paràmetres fisico-químics en temps real, així com els instruments necessaris per produïr i processar l’espirulina de forma artesanal.
Nombre d'espècies conreades l'any: no especificat
Conreu en hivernacle fred
Respecte dels principis de la biodinàmica, ús de fertilitzants convencionals, ús de fertilizants i productes fitosanitaris ecològics, respecte dels principis de la permacultura
El produeixo jo
Llavors de pagès
Transformació al meu taller
Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: 100% espirulina pura
Ingredients de producció propia
Característiques dels altres ingredients: no especificat
Atenció, l'espirulina produïda a Europa encara no es pot segellar com a ecològica, ja que no hi ha una normativa específica. Per tan tota l'espirulina ecològica és de països com Xina i India