Els productes de

La Chipotlera

Elaborador/a de conserves, Pagès/a, Navas de Oro
Luis García Bartolomé
La Chipotlera neix de la mà de Luis García Bartolomé el 2009. La seva granja/finca/obrador es troba a Navas de Oro, a Castilla y León.

La seva granja/finca/taller

Desde Navas de Oro, un pequeño pueblo de Segovia, trabajamos una amplia gama de cultivos con Certificación ECO/UE, especialmente chiles (jalapeño, serrano, poblano...), tomatillo verde y Hoja Santa.
Fruto de años de trabajo gastronómico, hemos ido desarrollando procesos de elaboración artesanales para crear una gama de deliciosas salsas en rangos de picor medio/bajo, estupendamente adaptables a la gastronomía española.
Certificación ecológica CAECyL desde 2009.

Adreça
c/Nueva 2
40470 Navas de Oro
2009
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de La Chipotlera

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Chile chipotle

El produeixo jo

Ecològic, Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Tomate, cebolla, ajo, especias

Ve d'un agricultor local

Ecològic, Productes locals (- 250 km), denominació d'origen, prové d'una producció artesanal

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

Comentari

El chile chipotle es el resultado del proceso artesanal, a la leña de encina, de ahumado y secado a baja temperatura del chile jalapeño rojo madurado en planta.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.