Els productes de

Les Escargots des Châteaux

Criador/a de cargols, Villexanton
Hugues Leroux
Les Escargots des Châteaux neix de la mà de Hugues Leroux el 2018. La seva granja/finca/obrador es troba a Villexanton, a Centre.

La seva granja/finca/taller

Après une année d'essai, je me lance seul, à 23 ans, dans l'élevage et la transformation d'escargots Gros-Gris. J'élève 300 000 escargots que je transforme par la suite en diverses recettes apéritives afin de vous faire consommer autretrement et tout au long de l'année un produit typiquement français. En croquilles (gaufrettes en forme de coquilles), en samosas, façon préfou ou en tartinade, faites-vous plaisir en surprenant vos convives lors de vos apéros. Consommez local, c'est bon pour le moral !

Adreça
7 rue de la vove
41500 Villexanton
2018
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Les Escargots des Châteaux

Mascotes

Nombre d'animals criats: no especificat

Gros-Gris

Mètodes de cria

Els animals no neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques)

D'un productor nacional

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Freqüència de cura dels animals: no especificat

Tipus de cures: no especificat

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: beurre, persil, ail, échalote, sel, poivre, muscade

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un agricultor local

Ingredients locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.