Els productes de

EARL DU VINAGROU

Vaquer/a, Montignac
Christine Segondat
EARL DU VINAGROU neix de la mà de Christine Segondat el 1982. La seva granja/finca/obrador es troba a Montignac, a Aquitaine.

La seva granja/finca/taller

Notre exploitation est basée sur la production laitière et de la noix à Montignac, au bord de la rivière Vézère
Nous avons 70 vaches laitières et leur suite
Nous livrons à BIOLAIT notre lait et en transformons une partie en crèmes glacées et produits laitiers.
La nourriture des animaux est produite sur la ferme ( foin, céréales )

Adreça
brenac
24290 Montignac
1982
any d'inici de l'activitat
2.5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de EARL DU VINAGROU

Mascotes

120 animals

Holstein

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base de cereals, alimentació a base d'herbes o altres farratges

El produeixo jo, ve d'un agricultor local

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Aplico un tractament preventiu durant els períodes de risc

Cures homeopàtiques

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: sucre , arome , fruits

Ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un agricultor local

Ingredients ecològics, prové del comerç just

Comentari

Toutes nos crèmes glacées sont fabriquées à partir du lait de vache bio produit sur la ferme et les ingrédients sont bio et équitables . Nous commercialisons nos produits à la ferme , en magasins bio, sur les marchés gourmands , dans les Amap et les ruches

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.