Els productes de

Società Agricola Brambilla Francesco di V. e V. Brambilla

Elaborador/a de conserves, Lleter/a, Productor/a de cereals, Zibido San Giacomo
Valeria Brambilla
Società Agricola Brambilla Francesco di V. e V. Brambilla neix de la mà de Valeria Brambilla el 1976. La seva granja/finca/obrador es troba a Zibido San Giacomo, a Lombardia.

La seva granja/finca/taller

L'attività aziendale attualmente, ruota attorno all'allevamento del bovino da latte e alla produzione risicola.
Il latte prodotto per le sue qualità igienico-sanitarie e qualitative rispecchia la normativa per il latte ad "alta qualità".
Quest'ultimo in parte viene lavorato in fattoria per la produzione di formaggi sia freschi che stagionati.
Il casaro, di origine pugliese, è garanzia di tradizione, genuinità e prelibatezza.

Adreça
Via Cascina Femegro, 1
20058 Zibido San Giacomo
1976
any d'inici de l'activitat
6
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Società Agricola Brambilla Francesco di V. e V. Brambilla

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Frutta

El produeixo jo, ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Zucchero, succo di frutta

Ve d'un proveïdor de l'UE

Prové dels circuits convencionals

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.