Els productes de

Forn de Fonollosa

Forner/a o pastisser/a, Fonollosa
Èrica Ricart
Forn de Fonollosa neix de la mà de Èrica Ricart el 2013. La seva granja/finca/obrador es troba a Fonollosa, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Al nostre forn treballem de forma artesanal i tradicional. Elaborem tots els nostres productes amb ingredients ecològics i de proximitat i els couem al forn de llenya. Podeu fer-nos una visita i conèixer com treballem.

Adreça
Plaça Major, 2
08259 Fonollosa
2013
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Forn de Fonollosa

Farines

Ve d'un agricultor local, ve d'un proveïdor nacional

Farines procedents de varietats antigues, farines ecològiques, farines especials

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: sal, oli d'oliva, sucre, xocolata, llavors

Ingredients provinents d'un agricultor local, ingredients provinents d'un proveïdor local

Ingredients ecològics, denominació d'origen, Ingredients locals (- 250 km), prové del comerç just, prové d'una producció artesanal

Fermentació

Procés de prefermentació, llevat de forner

Forn

Forn de llenya

Comentari

Farines: Agricultor local i alguna de proveïdor nacional. Ecològiques i procedents de varietats antigues. Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: oli oliva, llavors, sucre de canya, sal. En la rebosteria: ous ecològics locals, mantega i xocolata de l'UE i sucre de canya és d'un proveïdor de fora de l'UE.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.