Els productes de

LIBERTINA

Elaborador/a de pasta artesana, Zaragoza
Luis Martinez
LIBERTINA neix de la mà de Luis Martinez el 2018. La seva granja/finca/obrador es troba a Zaragoza, a Aragón.

La seva granja/finca/taller

Somos Francisco y Luis, hemos creado un obrador de pasta fresca, utilizando productos ecológicos y de cercanía en Zaragoza.
Elaboramos una pasta fresca diferente, libre y ecológica. Procuramos hacer un producto sin productos manufacturados y respetando en todo momento la materia prima y haciendo notar la dedicación y el mimo que ponemos en nuestro proyecto. Al no añadir ningún tipo de conservante ni aditivo nuestra pasta la comercializamos en CONGELADO. Ya que es la única forma para nosotros factible de dar una calidad a nuestros productos. El punto de cocción desde congelado para la pasta simple y los raviolis pequeños es de 2 minutos y de 3 para los raviolis grandes.

Adreça
Poligono Malpica C/F oeste 57 nave 11
50016 Zaragoza
2018
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de LIBERTINA

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

VEGETALES

El produeixo jo

Prové d'una producció artesanal, Productes locals (- 250 km)

Ingredients secundaris

VERDURAS

Ve d'un agricultor local, ve d'un proveïdor nacional

Ecològic, prové d'una producció artesanal, Productes locals (- 250 km), denominació d'origen

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.