Els productes de

QUESO D'ESTRABILLA

Formatger, Valsalada
Ignacio Robredo Buces
QUESO D'ESTRABILLA neix de la mà de Ignacio Robredo Buces el 2017. La seva granja/finca/obrador es troba a Valsalada, a Aragón.

La seva granja/finca/taller

Queso d’Estrabilla es una pequeña quesería artesanal situada en Valsalada (Almudévar, Hoya de Huesca). Hemos comenzado a trabajar a mitad del mes de Septiembre de 2017.
Elaboramos quesos artesanos de cabra y oveja, buscando siempre productos originales y de máxima calidad.
Apostamos por la sostenibilidad ambiental y social del medio rural. Desde nuestro comienzo hemos tenido en mente trabajar principalmente con agrupaciones de consumidores próximas a nuestra comarca. Otro de nuestros pilares a la hora de comercializar, son los mercados y ferias que se celebran periódicamente en nuestra zona.

Adreça
C/ MAYOR, 16
22283 Valsalada
2017
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de QUESO D'ESTRABILLA

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

LECHE DE CABRA Y OVEJA

Ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Sal, fermentos, cuajo

Ve d'un proveïdor nacional

Prové dels circuits convencionals

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.