Els productes de

Kensho sake, miso y koji meditérraneo

Elaborador de begudes alcohòliques, L' Ampolla
Humbert Conti
Kensho sake, miso y koji meditérraneo neix de la mà de Humbert Conti el 2015. La seva granja/finca/obrador es troba a L' Ampolla, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Primer elaborador de sake, miso y koji mediterráneo. Aprovechando el arroz de nuestras fincas del Delta del Ebro decidimos en el 2015, seguir nuestra pasión por la gastronomía japonesa y el arroz y crear el primer sake mediterráneo estilo junmai (vino de arroz). Desde 2017 hemos ampliado nuestra gama de productos con fermentados japoneses ecológicos derivados del koji como el miso, amazake, shio -koji y otros.

Adreça
c/palangre 6
43895 L' Ampolla
2015
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Kensho sake, miso y koji meditérraneo

Informació no disponible

El Productor encara no ha proporcionat cap informació relacionada amb aquesta activitat. Si necessites més informació, no dubtis a demanar-li que la completi.