Els productes de

Ferme ALLAROUSSE

Ramader/a de cabres, Vaquer/a, Colombier-Saugnieu
Laurent Allarousse
Ferme ALLAROUSSE neix de la mà de Laurent Allarousse el 1995. La seva granja/finca/obrador es troba a Colombier-Saugnieu, a Rhône-Alpes.

La seva granja/finca/taller

Installé depuis 1995 en polyculture/élevage, nous transformons à la ferme le lait de nos 50 chèvres et 42 vaches.
Respectant le cycle naturel des chèvres (taries en hiver) nous fabriquons uniquement du fromage pur vache en janvier et février.
Nous produisons la totalité du fourrage (foin, paille, luzerne) consommé par nos animaux. Les 140 ha de notre exploitation permettent également de faire pâturer les vaches aux beaux jours et de produire une grande partie du reste de leur alimentation.
Tous nos fromages sont au lait cru entier, et sont à déguster sans modération!

Adreça
339 rue des glycines
69124 Colombier-Saugnieu
1995
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Ferme ALLAROUSSE

Mascotes

40 animals

Alpines

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure, cria en edifici

Alimentació

Alimentació a base d'aliments transformats (granulats, farines, coques), alimentació a base de cereals, alimentació a base d'herbes o altres farratges, utilització de vitamines i complements alimentaris

D'un productor nacional, el produeixo jo

No utilització d'aliments genèticament modificats: no especificat

Cures

Freqüència de cura dels animals: no especificat

Tipus de cures: no especificat

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.