Els productes de

LePolveri - micropanificio

Forner/a o pastisser/a, Milano
Aurora Zancanaro
LePolveri - micropanificio neix de la mà de Aurora Zancanaro el 2017. La seva granja/finca/obrador es troba a Milano, a Lombardia.

La seva granja/finca/taller

Micropanificio nel cuore di Sant'Ambrogio, dove il pane a lievitazione naturale, con farine italiane meno raffinate e materie prime di qualità fa da padrone.
Sono Aurora, 31enne trevigiana di origine ma milanese per scelta, una laurea in chimica, una passione per le fermentazioni. ho aperto LePolveri a fine novembre per far capire cos'è per me il pane, un elemento vivo da condividere ad ogni pasto con chi si ama.

Adreça
via ausonio 7
20123 Milano
2017
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de LePolveri - micropanificio

Farines

Ve d'un proveïdor nacional

Farines ecològiques, farines especials

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: semi, fiocchi, verdure, frutta secca e disidratata, frutta a guscio,ecc..

Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor de fora de l'UE, ingredients provinents d'un agricultor local, ingredients de producció propia

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Fermentació

Llevat natural

Forn

Forn elèctric

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.