Micropanificio nel cuore di Sant'Ambrogio, dove il pane a lievitazione naturale, con farine italiane meno raffinate e materie prime di qualità fa da padrone.
Sono Aurora, 31enne trevigiana di origine ma milanese per scelta, una laurea in chimica, una passione per le fermentazioni. ho aperto LePolveri a fine novembre per far capire cos'è per me il pane, un elemento vivo da condividere ad ogni pasto con chi si ama.
Ve d'un proveïdor nacional
Farines ecològiques, farines especials
Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: semi, fiocchi, verdure, frutta secca e disidratata, frutta a guscio,ecc..
Ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor de fora de l'UE, ingredients provinents d'un agricultor local, ingredients de producció propia
Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal
Llevat natural
Forn elèctric