Els productes de

Garbanzos CÍcerÍs

Elaborador/a de conserves, Valencia del Ventoso
Olga Guillén
Garbanzos CÍcerÍs neix de la mà de Olga Guillén el 2017. La seva granja/finca/obrador es troba a Valencia del Ventoso, a Extremadura.

La seva granja/finca/taller

En Valencia del Ventoso existe la tradicional oral de que sus garbanzos eran los únicos que se consumían el la Corte de Carlos III y en la corte del Rey Luis XIV, el Rey Sol de Francia, que después de probarlos solo quería comer los garbanzos de Valencia del Ventoso.
Con una semilla de variedad auctóctona, el clima de Valencia del Ventoso se presta ideal para su cultivo, propias de las mejores tierra de Villar.
Es un garbanzo de piel muy fina que se deshace en la boca, de sabor mantecoso, conteniendo mucho almidón que absorbe el sabor de los ingredientes que lo acompañan en la cocción.

Adreça
Emilio Castelar, 38
06330 Valencia del Ventoso
2017
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Garbanzos CÍcerÍs

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

GARBANZOS

Ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Ingredients secundaris: no especificat

Procedència dels ingredients secundaris: no especificat

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.