Els productes de

Mamá cabra

Ramader/a de cabres, Formatger, Bodonal de la Sierra
Carmen Quintanilla Campano
Mamá cabra neix de la mà de Carmen Quintanilla Campano el 2010. La seva granja/finca/obrador es troba a Bodonal de la Sierra, a Extremadura.

La seva granja/finca/taller

Mamá Cabra es un proyecto de campo y quesería basado en los principios de la AGROECOLOGÍA.
En Mamá Cabra transformamos exclusivamente leche de nuestro PEQUEÑO REBAÑO DE CABRAS que pastan libres y felices en la dehesa y gozan de una alimentación y manejo ECOLÓGICOS.
Las elaboraciones son pequeñas, se llevan a cabo con mucho cuidado y mimo y los quesos maduran sobre MADERA, sin prisa, en una CAVA SUBTERRÁNEA DE PIEDRA.
Más del 90% de la energía que utilizamos proviene de ENERGÍAS RENOVABLES
Tanto la finca como la quesería están CERTIFICADAS como ECOLÓGICAS por la Junta de Extremadura.
Mamá Cabra es mucho más que un proyecto empresarial, es nuestro sueño vital hecho realidad, el espacio donde entregamos nuestra ilusión y esfuerzo día a día.
El equipo humano que conformamos Mamá Cabra somos tres jóvenes, Carmen (veterinaria), Dani (economista) y Remi (técnico en gestión agropecuaria).

Adreça
san isidro, 9
06394 Bodonal de la Sierra
2010
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Mamá cabra

Mascotes

100 animals

Malagueña

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals

El produeixo jo

Alimentació no genèticament modificada (segones les declaracions del productor)

Cures

Només en cas de malaltia

Cures amb olis essencials

Transformació i ingredients secundaris

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: leche

Ingredients de producció propia

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal, denominació d'origen

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.