Els productes de

forn de llenya mateu

Panadero/a Pastelero/a, Teià
Marc Mateu Aguado
forn de llenya mateu neix de la mà de Marc Mateu Aguado el 2015. La seva granja/finca/obrador es troba a Teià, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Els nostres pans ecológics, sobretot son per gent intolerant el gluten, NO per celíacs, ja que tenim un obrador contaminat de gluten.

Adreça
passeig de la riera 122
08329 Teià
2015
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de forn de llenya mateu

Harinas

Viene de un agricultor local, viene de un proveedor nacional

Harinas ecológicas, harinas especiales, preparado de mezclas de harinas

Otros ingredientes

Los otros ingredientes utilizados son: Massa mare

Ingredientes de producción propia

Ingredientes ecológicos, proviene de producción artesanal, proviene del comercio justo, Ingredientes locales (- 250 km)

Fermentación

Proceso de prefermentación, levadura de panadería

Horno

Horno de leña

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.