Els productes de

forn de llenya mateu

Forner/a o pastisser/a, Teià
Marc Mateu Aguado
forn de llenya mateu neix de la mà de Marc Mateu Aguado el 2015. La seva granja/finca/obrador es troba a Teià, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Els nostres pans ecológics, sobretot son per gent intolerant el gluten, NO per celíacs, ja que tenim un obrador contaminat de gluten.

Adreça
passeig de la riera 122
08329 Teià
2015
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de forn de llenya mateu

Farines

Ve d'un agricultor local, ve d'un proveïdor nacional

Farines ecològiques, farines especials, preparat de barreja de farines

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Massa mare

Ingredients de producció propia

Ingredients ecològics, prové d'una producció artesanal, prové del comerç just, Ingredients locals (- 250 km)

Fermentació

Procés de prefermentació, llevat de forner

Forn

Forn de llenya

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.