Tàstum és un crit a la qualitat i al sabor del pa amb productes 100% naturals, sense additius ni conservants, i una cuidadosa selecció de farines ecològiques, especials i de cereals, elaborat amb massa mare fresca i una fermentació lenta i pacient. Tot el pa és cuit en un forn de llenya centenari, fruit del pas de quatre generacions que han contribuït en l'art d'aquest ofici.
En el paner hi podem trobar un ventall força variat amb el pa de sègol, l’espelta, motlle alemany, pa de cereals, integral ecològic, barra de neu, pa de pagès, barrot provençal, etc.
Pels més llaminers s’elabora una brioixeria artesana com la coca de vidre, el satín de poma, el croissant de cacau, la berlina i les magdalenes de mel amb pinyons, entre altres especialitats. Dolços temptadors que no desmereixen el salat, com el croissant de pernil dolç i formatge, la pasta de full variada i les coques de verdures.
La pastisseria inclou delícies com la sara d'ametlla, el xuxo de crema, sacher de xocolata, tortells i braços de gitano.
L'equip Tàstum, format per un forner, un pastisser, dues venedores i una servidora, treballem amb passió per oferir-vos productes de la millor qualitat.
Ve d'un agricultor local
Farines ecològiques, farines especials, preparat de barreja de farines , farines convencionals
Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Aigua, sal, massa mare (llevat), variat de llavors ecològiques
Ingredients provinents d'un agricultor local
Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km)
Procés de prefermentació
Forn de llenya
Actualment, el forn de llenya centenari el fem funcionar amb el cremador de gas.