Els productes de

Mas Tres Puig

Pagès/a, Rabos d'emporda
Mas Tres Puig Marta I Àlex
Mas Tres Puig neix de la mà de Mas Tres Puig Marta I Àlex el 2011. La seva granja/finca/obrador es troba a Rabos d'emporda, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Mas Tres Puig és un projecte famíliar que neix el 2011 a Rabós d'Empordà amb l'Àlex i la Marta (i tot un seguit d'animals més que ens acompanyen). La finca que gestionem consta de 17 hect (1 hect horta la resta bosc i pastures)
Ens dediquem a la producció, venta i difusió de l'agroecologia. Ho fem a través de la finca on vivim;la nostra producció i venta directa de verdures, fruita i altres productes;
I la gestió del nostre terreny d'acampada per poder oferir a tota persona interessada la possibilitat d'aprendre, interactuar i sobretot participar del medi rural.

Cuidem i estimem la terra, sense aplicar cap tipus de producte químic; li dediquem el nostre temps i el nostre esforç diari perquè creiem en un canvi respectuós i sostenible de l'entorn i les persones. És el nostre present i el nostre futur.

Adreça
carretera coll de Banyuls s/n
17754 Rabos d'emporda
2011
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Mas Tres Puig

Informació no disponible

El Productor encara no ha proporcionat cap informació relacionada amb aquesta activitat. Si necessites més informació, no dubtis a demanar-li que la completi.