Els productes de

TRESORS DEL CADÍ

Horticultor/a, La Seu d'Urgell
David Masferrer Rodellas
TRESORS DEL CADÍ neix de la mà de David Masferrer Rodellas el 2016. La seva granja/finca/obrador es troba a La Seu d'Urgell, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Tresors del Cadí és una explotació d'agricultura ecològica amb certificat CCPAE situada a Ansovell, als peus de la serra del Cadí, a 1400 mts. d'altitud.
Ens dediquem al cultiu de l'All, la Patata i la Ceba en règim de secà i ecològic. Ho fem així perquè la climatologia del lloc i les necessitats dels cultius ens ho permeten, però també perquè creiem que aquest tipus d'hortalisses regades en excés acaben essent menys gustoses.
D'entrada és un projecte que he engegat jo sol amb la col·laboració de la meva companya i altres amics, però amb la voluntat de fer-lo créixer i permetre-hi sumar més persones.
Només fem venda directa o en circuit curt, perquè creiem que ara mateix és l'única sortida pels agricultors.
Disposem de productes a partir de juliol, que comencem a tenir All. A l'agost ja cullim les primeres Cebes i al setembre les primeres Patates.
Normalment podem servir aquests productes fins al gener o febrer.

Adreça
Les Eres, 9 2n
25700 La Seu d'Urgell
2016
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de TRESORS DEL CADÍ

Informació no disponible

El Productor encara no ha proporcionat cap informació relacionada amb aquesta activitat. Si necessites més informació, no dubtis a demanar-li que la completi.