Els productes de

Kombutxa Mūn Ferments

Cerveser/a, Mataro
Jordi Dalmau Silla
Kombutxa Mūn Ferments neix de la mà de Jordi Dalmau Silla el 2015. La seva granja/finca/obrador es troba a Mataro, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Mūn Ferments és una petita empresa artesanal dedicada a l'elaboració de productes fermentats. El primer que hem tret al mercat és el te kombutxa. Una beguda, amb orígens mil·lenaris, que elaborem fent fermentar te al que afegim una colònia simbiòtica de llevats i bacteris. El resultat es un beuratge altament probiòtic i amb nombrosos beneficis de la salut.

Adreça
Riera Figuera Major, 39 local 2
08304 Mataro
2015
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Kombutxa Mūn Ferments

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Te verd

Ve d'un proveïdor de fora de la UE

Prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Alfàbrega

Ve d'un agricultor local

Ecològic

Altres ingredients

Sucs de fruites

Ve d'un proveïdor nacional

Ecològic

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.