¡La Colmena Que Dice Sí!
Los productos de

Oli Migjorn

Elaborador de aceite, Navas
Joan Fdez Oli Migjorn
Oli Migjorn nace de la mano de Joan Fdez Oli Migjorn en 2008. Su finca/granja/obrador se encuentra en Navas, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Oli Migjorn és un petit projecte dedicat al cultiu d’oliveres i producció d’oli d’oliva verge extra ecològic. La qualitat, la recuperació de les varietats locals i la sinèrgia amb el territori són els nostres objectius del dia a dia.

La qualitat és una de les puntes de llança del projecte. La feina a camp, el tractament ecològic, la tria del moment de la collita i la utilització de maquinària moderna per a l’elaboració de l’oli en són la clau. Aliments singulars, de qualitat, i de proximitat.

És un projecte jove i apassionant, que neix l’any 2007, amb la voluntat de recuperar la finca de Migjorn, situada al terme municipal de Navàs, a la vall del Cardener, al sud de Cardona, a la comarca del Bages, Barcelona.

Unes primeres plantacions d’oliveres arbequines són el pas per començar a produir oli d’oliva verge extra. Més tard, l’empresa pren un nou i clar rumb, recuperar la varietat autòctona i originària de l’entorn del riu Cardener, la Corbella.

El projecte produeix i comercialitza oli verge extra de les varietats Corbella, Arbequina i Picual. De la varietat arbequina n’elabora olis d’oliva ecològics aromatitzats (infusionats) de forma natural, molt divertits per maridar amb la nostra cuina a diari.

Oli Migjorn participa activament de les iniciatives que teixeixen relació entre productors del territori, agents de la gastronomia, del turisme, artesans o administracions, amb la voluntat de mostrar la nostra història i singularitats, així com contribuir en l’economia local.

Tot l’equip treballa per continuar aprenent, escoltant i compartint i millorar cada collita, donar a conèixer els seus productes.

Dirección
Casa Migjorn s/n
08670 Navas
2008
año de inicio de la actividad
4
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Oli Migjorn

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.