Los productos de

Caves Fèlix Massana

Viticultor/a, Subirats
Cristina Castillo
Caves Fèlix Massana nace de la mano de Cristina Castillo en 2010. Su finca/granja/obrador se encuentra en Subirats, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Fèlix y Cristina son las personas que se encargan de producir el vino y el cava de CAVES FÈLIX MASSANA RÀFOLS.

Su pequeña bodega está rodeada de campos y viñas, inmersos en el Penedés , territorio tradicionalmente vitivinícola.
Concretamente se encuentran en el Alt Penedés, en Sant Pau d'Ordal.

A Félix y Cristina la tradición viticultora les viene de antaño, ya que hace cuatro generaciones que su familia empezó a cuidar las viñas y a elaborar artesanalmente los vinos y cavas.

La viña, la respetan y trabajan con dedicación. Para ellos trabajar bien la tierra y respetarla tal y como se merece es esencial, ya que es la que les da sus frutos.

Este respeto por la tierra , según Félix y Cristina pasa por hacer el cultivo ecológico y una vendimia manual y en pequeñas cajas. Ésta es la mejor manera que tienen para escoger la mejor calidad de la uva y así elaborar los mejores vinos y cavas.

De su bodega podéis catar:

Cava Brut Nature Reserva, Cava Brut Nature, Cava Brut Nature 100% Xarel.lo, Cava Brut Rosado Pinot Noir.

Vino Blanco 100% Xarel.lo, Vino Rosado Merlot, Vino Tinto Merlot y el Vino Tinto de Syrah.

En Fèlix i la Cristina són les persones que s’encarreguen de produir el vi i el cava de CAVES FÈLIX MASSANA RÀFOLS.

El seu petit celler està rodejat de camps i camps de vinyes, immers al Penedès, territori tradicionalment vitivinícola. Concretament es troben a l’Alt Penedès, a Sant Pau d’Ordal.

Al Fèlix i la Cristina la tradició viticultora els hi ve de llarg, ja fa quatre generacions que la seva família va començar a cuidar les vinyes i a elaborar artesanalment els vins i els caves. El bagatge que porten a l’esquena els arrela fortament a la vinya, vinya que respecten i que treballen amb cura i dedicació. Per ells treballar bé la terra i respectar-latal i com es mereix és essencial, ja que és ella la que dona els seus fruits.

Aquesta cura per la terra, segons en Fèlix i la Cristina, passa per fer cultiu ecològic, i una verema natural i en caixes. És la millor manera que tenen d’escollir i triar perfectament la millor qualitat del raïm i així elaborar els millors vins i caves.

Del seu celler podreu tastar el cava ecològic , Brut Nature Reserva, Brut Nature , Brut Nature 100% Xarel.lo, Cava Brut Rosat Pinot Noir i els vins ecològics: Vi Blanc Xarel·lo, Vi Rosat Merlot i el Vi Negre Merlot , Vi Negre Syrah

Unser kleines Weingut ist von Feldern und Weinbergen umgeben und liegt inmitten von Penedés, einem traditionellen Weinanbaugebiet in Katalonien. Wir leben und produzieren in Sant Pau d'Ordal in Alt Penedés,

Die Familientradition der Weinherstellung führen wir bereits in der vierten Generation fort und produzieren Weine und Cavas von Hand.

Mithilfe von viel Hingabe und Respekt für das Land, lesen wir die besten Trauben per Hand aus. So können wir den besten Wein herstellen und gleichzeitig unseren Weinberg schonend bewirtschaften.

Félix und Cristina

Dirección
Carrer Font, 33
08739 Subirats
2010
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Caves Fèlix Massana

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.