Els productes de

Mel Benaiges Lliberia

Apicultor/a, Rasquera
Aleix Benaiges Lliberia
Mel Benaiges Lliberia neix de la mà de Aleix Benaiges Lliberia el 2010. La seva granja/finca/obrador es troba a Rasquera, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Mel Benaiges Lliberia som una petita empresa familiar d'una llarga tradició pagesa. Estem ubicats a Rasquera (Ribera d’Ebre), en un entorn rural i ric en flora mel·lífera silvestre.

Seguim les floracions del nostre territori per tal de garantir una gran població d’abelles durant tot l’any i al mateix temps poder gaudir d’una amplia varietat de mels. El nostre objectiu final és oferir un producte natural d'alta qualitat, puresa i riquesa biològica.

L’extracció de la mel es realitza de forma artesanal al mateix apiari per tal d’obtenir un producte fresc sense que perdi cap de les seves propietats i aroma. Finalment, l'apicultor realitza l’envasament de la mel a les pròpies instal·lacions per poder ser oferida als consumidors.

Actualment, produïm fins a 4 varietats de mel a l'any: Romaní, Milflors, Mandariner i Alta muntanya (dels prats de l’Alt Pirineu). Podeu veure com treballem a través de les nostres xarxes socials, al Facebook i Instagram, com @melbenaigeslliberia on veureu des del procés d'extracció de la mel fins a l'envasat, on tot el procés és totalment artesà.

Finalment, volem transmetre que la nostra intenció és practicar una apicultura sostenible, preservant la salut de les nostres abelles i respectant sempre el medi ambient.

Adreça
Travessera Purísima, 1
43513 Rasquera
2010
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Mel Benaiges Lliberia

Abelles

160 ruscs

Abella ibèrica (Apis mellifera iberica)

Mètodes de cria

Apicultura transhumant

Alimentació

Només la seva pròpia mel

Cures

Cures ecològiques

Tractament de la mel

Recol·lecció i extracció en fred

Transformació i elaboració

No transformo els meus productes

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Cera pura d'abella

Ingredients de producció propia

Prové d'una producció artesanal

Comentari

Mel artesanal i crua (sense tractament tèrmic).

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.