Produir de manera responsable i consumir de manera conscient és tot un somni, i nosaltres ens el prenem molt seriosament. Pensem que les iniciatives de venda directa ens permetran fer-lo realitat, i per això posem a disposició de la comunitat un equip motivat per aconseguir un únic objectiu: fomentar la venda directa per transformar la societat.

El web i el nostre equip et guiaran, pas a pas, en la creació de la teva iniciativa de consum local:

1. Durant tot el projecte, una persona del nostre equip local t'assessorarà en el desenvolupament del teu Rusc.

2. Al web podràs contactar fàcilment amb els consumidors i els productors i organitzar la teva comunitat per compartir molt més que una simple relació comercial.

3. Tindràs accés a eines de comunicació online (missatgeria, directori de productors...) i offline (flyers, davantals, cartells...) perquè puguis promoure localment el teu Rusc.

4. Tens a la teva disposició un web de formació participativa que recull l'experiència acumulada pels Responsables de Rusc des del naixement del primer Rusc.

5. Et mantindrem informat de les notícies i els projectes que afecten la xarxa de Ruscs.

6. Pots contactar-nos si necessites resoldre cap dubte.

El web i el nostre equip t'ajudaran amb les vendes i la logística:

1. Al web pots presentar, valoritzar i vendre els teus productes fàcilment; les factures, així com els documents financers que simplifiquen la comptabilitat, es generen automàticament.

2. Les eines socials et permetran explicar el teu projecte, filosofia i activitat i estar en contacte amb els consumidors dels teus Ruscs.

3. Les tasques de comunicació que duen a terme la Colmena Mamá (a escala nacional) i els Responsables de Rusc (a escala local) et garanteixen una comunitat de consumidors creixent.

4. Per teixir la comunitat, periòdicament s'organitzen jornades de formació, taules rodones i esdeveniments a prop de casa teva.

5. Estaràs en contacte amb comunitats de consumidors, Responsables de Rusc i l'equip de la Colmena Mamá, persones disposades a escoltar-te. No dubtis a demanar-nos ajuda si necessites que et donem un cop de mà per desenvolupar qualsevol projecte.

6. Et mantindrem informat de les notícies i els projectes que afecten la xarxa de Ruscs.

7. Posem a la teva disposició un servei d'atenció per si necessites resoldre qualsevol dubte.

La xarxa de Ruscs et permet accedir a una alimentació de qualitat que dóna suport als productors i elaboradors locals, a la vegada que teixeix llaços socials al teu barri o localitat:

1. El web et permet fer la teva comanda des d'on vulguis i quan vulguis de manera clara i intuïtiva.

2. La feina de la Colmena Mamá i dels Responsables de Rusc et garanteix una àmplia selecció de productes locals i de qualitat.

3. Al web pots compartir i intercanviar experiències amb els altres consumidors de la comunitat, els productors i el Responsable del Rusc.

4. El Responsable de Rusc organitza activitats locals com ara visites a les finques dels productors, a les quals pots participar.

5. Pots accedit al nostre blog col·laboratiu, actualizat regularment, que et proposa articles interessants sobre qüestions medioambientals i alimentàries del dia a dia.

6. Posem a la teva disposició un servei d'atenció per ajudar-te si necessites resoldre cap dubte.